Очаквайте скоро

Скъпи приятели,

знаем, че виртуалните срещи не са като истинските. Целият ни екип с нетърпение очаква да ви посрещне скоро отново в  музея.

А дотогава оставаме близо до вас с „Четири истории и един музей”. Ще се забавляваме заедно с тематични ателиета и игри, ще научите интересни и малко познати факти. Живите ни предавания ще се излъчват всяка събота, в продължение на три седмици. Да, три съботи, не сме сгрешили! Четвъртата ни среща ще е по-специална, защото ще празнуваме заедно 1 юни!

За да ни е още по-весело, сме поканили приятели да ни помагат: Здравко Пеев от клуб за настолни игри @Abordage и @Странстващата бъчва / The Rollin’ Barrel, Васил Василев от @MDZN – Medievalisticals Design и сдружение @Чигот – Исторически възстановки, Екипа на @Палячи – Огнено и Светлинно шоу с ръководител Иван Цанков и @Small Theatre Company.

Ще ви ги представяме на сайта на музея и на фейсбук страницата ни докато отброяваме  дните, оставащи до срещите ни на живо.

Предаванията се осъществяват с финансовата подкрепа на Община Ямбол и са част от празничната програма по повод Деня на Ямбол(Свети Дух).

Медийни партньори на събитията – @Radio 999 BG и @ Диана Кабел ТВ ООД

Започваме на 23 май, събота, точно в 16:00 часа!