За втора година  АР „Тракийски и античен  град  Кабиле“ е домакин на Гонг Концерт – Медитация

Събитието ще се състои на 19 юни (събота) и е с начален час 16.00.  Концертът на открито ще се проведе в района на  голямата базилика и е безплатен. Посетителите заплащат само вход в резервата на касата на музея, съгласно утвърдените цени и услуги при посещение. Водещ на Гонг Медитацията отново е Анелия Борисова /Ан Нам Елия/, създател на йога студио „Ом Шанти“ – Варна  и йога студио „Едно“ – София.  Практикува духовни практики повече от 18 години. По професия Анелия Борисова е мениджър маркетинг и реклама, със следдипломна квалификация по „Мениджмънт в рекреацията и СПА”. Завършила е НСА – специалност  Йога Инструктор, Йога за деца RKY, както и  обучение по Психобиологично декодиране на болестите, Обучение по Холистична Енергийна Психология, Обучение за звукотерапия, терапия с Гонг, тибетски и кристални купи, Кристалотерапия, Радиестезия и Фън Шуй, Бахова терапия и др.
Преподава йога, рейки, медитация, енергийни практики, йога за деца, йога за мама и бебе, йога за бременни. Води обучения за йога инструктори и рейки.

Заповядайте да се потопим заедно във вибрациите на планетарните гонгове, навръх лятното Слънцестоене! Добре сте дошли да започнем този специален ден на много силно енергийно място и да се свържем с енергията на Богинята – Майка, Майката Земя и Бащата Слънце. Ще се пречистим, хармонизараме и ще възнамерим новото начало, привличайки в живота си Божествената подкрепа, любов и мъдрост.
Чрез звуковите хармонични резонанси на Гонговете и купите въздействаме
 на всички нива на съзнание и осъществяваме връзка с изначалния източник на Вселената. Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни – изчиства го енергийно и го лекува. Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни. Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.

Една много специална сесия, която ще случим отново в Ямбол!

Може да си донесете вода за зареждане, постелка или столче за сядане.

Размяна на енергия – Дарения според  вашето желание и възможности“

Анелия Борисова /Ан Нам Елия